tiistai 7. joulukuuta 2010

pt. 8272615

No nythän kävi niin surullisesti, että yläkerran riitelevä paskakasa pariskunta otti ja erosi, nyyh..
Eikä vitun iso ihme ole, jos riidat on sitä tasoa että: sä olet velkaa mulle kolme euroo, kaheksankymmentä senttiä, nyt painut vittuun täältä ja takasin ei ole tulemista ennen ku sulla on mun rahat!  Siis Mitä Vittua!!  Jos tollasesta asiasta otetaan niin kauheet huudot ja öykkämöykät niin suosittelen että eroamisen lisäksi voisitte painua kumpikin vaikka korsoon asumaan, sehän on tunnetusti Vantaan Monaco.
Kun meni hermot lopullisesti näihin helvetin ruppaperseisiin ja sanoin asiasta kun tossa rapussa törmättiin, niin ämmän vastaus oli et, niiih, ei se elämä ole aina helppoo ja ruusuilla tanssimista! Tollasen kommentin jälkeen oli hetki miettivä että latasenko tauluun heti vai jopa nopeammin! Jumalauta, ruusuilla tanssimista!
Vittu, se oliski jo maailmanlopunhommia jos tässä alettais ruusuilla tanssiin. Tajuutko sinä vitun urpo, että niissä saatanan kukissa on piikkejä ja jos jalkapohjat veressä tanssiminen on sun käsitys helposta elämästä ja hyvästä parisuhteesta ilman jatkuvaa riitelyä, niin mitäpä jos haistasit vittu!!